223 – SIRA ARKADAŞLARIM yorumlar


Mehmet Kardeşim,
Ne hafıza yahu? Ayrıca hiç bir şeyin göründüğü gibi olmadığının da ispatı; sana baktığımızda halim selim, etliye sütlüye bulaşmaz bir tip gibi dururken aslında insanların okul hayatlarıyla oynuyormuşsun, ucuz atlatmışız yani.
Neyse artık o etkin kalmamıştır, yemekte yan yana oturduk ama ben hala aynı işte çalışıyorum şimdilik.
Sevgiler,
Kutsal

Mehmet bence Azmi lisede seninle kapışmak amaçlı yanına oturdu, ama ona da dersini verip gönderdin. Ayrıca simdi hatırladım ki son toplantıda yan yana oturuyorduk ve ben şu anda emekliyim. Allah insanları senin gazabından korusun kardeşim…..(Burak)

Bu toplantıda da 15 dakika kadar benim yanımda oturdu; sayılır mı Mehmet, bir ses ediver. Madrid’den çarpılıp tornistan dönmeyeyim… (Çiçekten)

Sayılmaz Çiçek müsterih ol. 15 dakika teneffüs arası. En az bir ders saati kadar yanında oturman lazım mantıken (Nuriye)

Herkeste Mehmet sendromu başladı, hayra alamet değil. Aman Çiçek kendine dikkat et, boşa çıkar şu adamın sözde etki alanını… (Burak)

Adamın özünde yazarlık var 🙂 bence güzel kitap olur :)(Yücel)

Mehmet bu ne komik bir yazı ,simdi Bozcaada’ya maaile geldiğinize sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.:))) (Şafak)

Kesin roman yaz sen, süper anlatmışsın ama bundan sonra toplantılarda sana ayrı bir yan masa ayarlayacağız, ne olur ne olmaz, kimse riske girmez artık, (Canan)

Yorumlara kaynak olan esas yazı 223-Sıra Arkadaşlarım

222

224

Yorum bırakın