330 – Yaşama sevinci


14 Ekim 2016

Size hiç olur mu bilmem. Bir olay karşısında birden coşku dolarsınız, içiniz içinize sığmaz, olayın durumuna göre belki de bir saniye sonra normale dönersiniz ama o his sizi hem rahatlatır hem de sanki şarja takılmış gibi olursunuz.

Bu konuya nereden geldim derseniz, sabah annem biraz rahatsızlandığını ve iş yerim eve yakın olduğu için kendisiyle doktoruna gitmemi istedi. İşyerimden arkadaşım Metin’i şoför olarak kullanıp hemen Mühürdar’daki eve gittim. Annemi alıp doktorunun çalıştığı ve kızlarımın ikisinin de doğduğu Şifa Hastanesine ulaştık. Metin’i yolcu edip hastaneye kayıt olduktan sonra doktorun bizden önceki hastasını yolcu etmesiyle Annemi doktorun yanına yolculayıp, bekleme salonunda oturmaya devam ettim.

Annem “Hastayım, gel beni doktora götür” demesinden ötürü canımın sıkılması halen devam etmekteyken birden koridorda bir ninni müziği çalınmaya başladı. Ben acaba bu ses dışarıdan mı geliyor, acaba Aygaz kamyonları tüp dağıtırken farklı bir müzik mi çalmaya başladılar, yoksa Aygaz’a rakip yeni bir tüpçü mü peydahladı gibi birbirinden farklı düşüncüler üretirken, müzik sesi bitti ve

Hoş geldin BEBEK YILDIZ

ŞifaBebeği.jpgdiye bir anons duyuldu. Mesajı kafamda şöyle bir tarttıktan sonra müthiş bir keyif ve coşku doldum. Her ne kadar dünyamız gittikçe kirleniyor, yozlaşıyor, çirkinleşiyorsa da her yeni doğan yeni bir umut olarak dünyaya geliyor düşüncesi beni çok mutlu etti.

http: // www. sifabebekleri.com/bebeklerimiz/15596/bebekler.aspx?id=15596&title=Yildiz-Ailesi-Erva-Bebek

Ne yazık ki, Şifa Hastaneleri kapandığı için internet sayfası da kaldırılmış.

Hepinize böyle ani sevinçleri yaşayacağınız mutlu günler diliyorum.

Sonraki yazı 331 –Üşenmek

329

331